Greit Gjinaj

#Lajme

Mbërrijnë në Aeroportin

0

Aeroporti “Nënë Tereza” – Edhe 11,700 vaksina Pfizer sapo kanë mbërritur në Shqipëri, duke kaluar mbi 911 mijë sasinë e vaksinave të mbërritura deri tani, për të vijuar pa u ndalur me programin kombëtar të vaksinimit#ShqipëriaBuzëqesh #SkaKohëPërPushim Share on facebook Facebook […]

#Lajme

Takime në Hungari për Shëndetësinë

0

Në Budapest, në një vizitë pune për rritjen e shkëmbimeve dypalëshe në fushën e shëndetësisë.Gjatë takimit me prof. Béla Merkely, Rektorin e Universitetit Semmelweis dhe prof. Anthony Radev, President i Universitetit Corvinus të Budapestit, diskutuam për bashkëpunimin e ndërsjelltë, duke […]

#Lajme

Vazhdojnë Vaksinimet

0

Në qendrat shëndetësore afër vendbanimit dhe në qendrat e vaksinimit të përqëndruar, vijon pa u ndalur vaksinimi masiv. Më shumë 300 mijë qytetarë tashmë i kanë kryer të dy dozat e vaksinës, ndërsa sot pritet të kalojnë mbi 800,000 vaksinime […]