Në qendrën e re shëndetësore në Golem, Kavajë, e rindërtuar me programin kombëtar të rehabilitimit të 300 qendrave shëndetësore.
Qendra shëndetësore përveç ofrimit të shërbimeve me kushte dhe standarte bashkëkohore kryen vaksinim të qytetarëve ndaj gripit sezonal dhe vaksinim anticovid përfshirë edhe dozën e tretë përforcuese.
Inspektojmë për një kujdes shëndetësor parësor të sigurt dhe brenda standardeve të cilesisë së shërbimit.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp