Day: June 7, 2021

#Lajme

Vazhdojnë Vaksinimet

0

Në qendrat shëndetësore afër vendbanimit dhe në qendrat e vaksinimit të përqëndruar, vijon pa u ndalur vaksinimi masiv. Më shumë 300 mijë qytetarë tashmë i kanë kryer të dy dozat e vaksinës, ndërsa sot pritet të kalojnë mbi 800,000 vaksinime […]