Lajme

#Lajme

Inspektime higjieno-sanitare në çerdhe, kopshte, shkolla 9-vjeçare dhe të mesme, universitete si dhe konviktet në funksion të tyre

Inspektorët e Inspektoratit Shtetëror Shëndetësor, ISHSH po kryejnë inspektime higjieno-sanitare në çerdhe, kopshte, shkolla 9-vjeçare dhe të mesme, universitete si dhe konviktet në funksion të tyre.  Bazuar në Programin Vjetor të Inspektimeve, institucionet arsimore, çerdhe, kopshte, shkolla fillore, shkolla 9-vjeçare, […]

#Lajme

Inspektime në subjekte akomoduese

Inspektorati Shtetëror Shëndetësor, ISHSH, kryen inspektimin në subjektet akomoduese me qëllim garantimin e një sezon turistik sa më të sigurt në aspektet higjieno-sanitare. Objekti i inspektimeve në këto subjekte është dokumentacioni i detyruar sipas legjislacionit në fuqi:     Akt-Miratimi […]

#Lajme

Inspektime në pishina, sezoni turistik 2023

Strukturat e Inspektoratit Shtetëror Shëndetësor, ISHSH, në të gjithë vendin janë duke ndjekur punën në vazhdimësi me inspektime dhe raportime të përditshme për garantimin e një turizmi të sigurtë dhe të shëndetshëm. Inspektimet bazohen në Programin e Inspektimeve 2023 dhe […]

#Lajme

Sezoni Turistik 2023

Ministrja e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Znj. Ogerta Manastirliu së bashku me Ministren e Turizmit dhe Mjedisit Znj. Mirela Kumbaro, inspektoi zonën e Lungomares në Vlorë ku nënvizoi se nuk do të ketë tolerancë për subjektet që nuk zbatojnë masat […]

#Lajme

Vazhdojme Inspektimet ne Institucione Arsimore!

Previous Next Vazhdojmë inspektimet në institucione arsimore parashkollore, shkollore, universitare si dhe konvikteve në funksion të tyre me qëllim sigurimin e kushteve optimale higjieno-sanitare, respektimin e protokolleve për mbrojtjen nga Covid-19 dhe vaksinimin e personelit.#ISHSH Share on facebook Facebook Share […]