Day: January 20, 2022

#Lajme

Kontrolle për verifikimin e dokumentacioneve

Kontrolle për verifikimin e dokumentit të çertifikatave të vaksinimit, çertifikatave të shërimit apo testin e antigenit në strukturat e administratës publike dhe njësitë tregtare që ofrojnë shërbime për qytetarët. #InspektoratiShtetërorShëndetësor #MbrojmëShëndetin Share on facebook Facebook Share on twitter Twitter Share […]