Day: January 31, 2022

#Lajme

#LeTëDëgjojmëNjëriTjetrin

Previous Next Takim i frytshëm me përfaqësinë e Urdhrit të Farmacistëve të Shqipërisë, për të forcuar bashkëpunimin në këtë sektor shumë të rëndësishëm për sigurinë dhe shëndetin e qytetarëve. Bashkë me Presidenten e Urdhrit Diana Toma, u dakordësuam për të […]