Jam e kënaqur që rikthehem në Poliklinikën Qendrore për një investim shumë të rëndësishëm, mamografinë e re që tashmë është në shërbim të grave dhe vajzave të kryeqytetit.
Ia kemi dalë të investojmë për 9 mamografi të reja, duke siguruar këtë shërbim në të gjitha spitalet rajonale.
Me ftesën për çdo grua që të kryejë kontrollin e gjirit falas, afër vendbanimit, kemi vendosur që gjatë gjithë muajit tetor, në kabinetet e mamografisë, shërbimi do të ofrohet edhe në oraret e pasdites dhe të shtunën deri në orën 14.00.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp