Greit Gjinaj

#Lajme

Vazhdojme Inspektimet ne Institucione Arsimore!

Previous Next Vazhdojmë inspektimet në institucione arsimore parashkollore, shkollore, universitare si dhe konvikteve në funksion të tyre me qëllim sigurimin e kushteve optimale higjieno-sanitare, respektimin e protokolleve për mbrojtjen nga Covid-19 dhe vaksinimin e personelit.#ISHSH Share on facebook Facebook Share […]

#Lajme

Inspektime Higjeno-Sanitar i Institucioneve Arsimore

Previous Next Inspektimi higjieno-sanitar i institucioneve arsimore parashkollore, shkollore, universitare si dhe konvikteve në funksion të tyre kryhet për të siguruar kushte optimale higjieno-sanitare dhe respektimin e protokolleve të Covid-19.#ISHSH Share on facebook Facebook Share on twitter Twitter Share on […]

#Lajme

#LeTëDëgjojmëNjëriTjetrin

Previous Next Takim i frytshëm me përfaqësinë e Urdhrit të Farmacistëve të Shqipërisë, për të forcuar bashkëpunimin në këtë sektor shumë të rëndësishëm për sigurinë dhe shëndetin e qytetarëve. Bashkë me Presidenten e Urdhrit Diana Toma, u dakordësuam për të […]

#Lajme

Në Qendrën Shëndetësore Laprakë

Në Qendrën Shëndetësore #Laprakë për inspektimin e ofrimit të shërbimit 24/7 për urgjencat  pediatrik. Ekipet tona mjekësore janë në shërbim 24 orë për urgjencat pediatrike në 4 qendra shëndetësore në kryeqytet, për të lehtësuar fluksin në spitalin pediatrik. Ku mund të […]