Day: March 11, 2022

#Lajme

Vazhdojme Inspektimet ne Institucione Arsimore!

Previous Next Vazhdojmë inspektimet në institucione arsimore parashkollore, shkollore, universitare si dhe konvikteve në funksion të tyre me qëllim sigurimin e kushteve optimale higjieno-sanitare, respektimin e protokolleve për mbrojtjen nga Covid-19 dhe vaksinimin e personelit.#ISHSH Share on facebook Facebook Share […]