Vazhdojmë inspektimet në institucione arsimore parashkollore, shkollore, universitare si dhe konvikteve në funksion të tyre me qëllim sigurimin e kushteve optimale higjieno-sanitare, respektimin e protokolleve për mbrojtjen nga Covid-19 dhe vaksinimin e personelit.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp