Inspektimi higjieno-sanitar i institucioneve arsimore parashkollore, shkollore, universitare si dhe konvikteve në funksion të tyre kryhet për të siguruar kushte optimale higjieno-sanitare dhe respektimin e protokolleve të Covid-19.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp