Sot, për të nisur proçesin e akreditimit të Spitalit Rajonal Memorial në Fier!
Ky spital është një investim i jashtëzakonshëm që i ofron shërbim të specializuar shëndetësor me standartet më të larta dhe teknologjinë e fjalës së fundit, qytetarëve në të gjithë rajonin e Jugut të Shqipërisë.
Me 150 shtreter dhe një staf të shkëlqyer mjekësor që përbëhet nga mjekë turq dhe shqiptarë, Spitali Rajonal Memorial, Fier është pasqyra më e mirë e vizionit të shëndetësisë shqiptare.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp