Day: March 2, 2022

#Lajme

Inspektime Higjeno-Sanitar i Institucioneve Arsimore

Previous Next Inspektimi higjieno-sanitar i institucioneve arsimore parashkollore, shkollore, universitare si dhe konvikteve në funksion të tyre kryhet për të siguruar kushte optimale higjieno-sanitare dhe respektimin e protokolleve të Covid-19.#ISHSH Share on facebook Facebook Share on twitter Twitter Share on […]