27 korrik 2021. Në Kune të Lezhës, për të inspektuar në terren zbatimin e protokolleve Anti-Covid në subjekte akomoduese.
Varianti Delta i infeksionit Sars-Cov2 është varianti më i transmetueshëm dhe respektimi i masave anti-Covid nga të gjithë është jashtëzakonisht i rëndësishëm për kufizimin e përhapjes së virusit.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp