Sot në call centers të qytetit të Tiranës për të inspektuar zbatimin e masave për parandalimin e përhapjes së COVID-19 dhe dokumentacionin e nevojshëm higjieno-sanitar. Do të vazhdojmë inspektimet dhe në ditët e ardhshme jo vetëm në Tiranë por edhe në çdo qytet ku ka call center.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp