Sot më datë 10 shtator 2021, grupet e inspektimit të Inspektoratit Shtetëror Shëndetësor kryen 359 inspektime dhe monitorime në pika të shitjeve të produkteve ushqimore dhe jo ushqimore, bar kafe, restorante, fast food, sportele pagesash, furra buke, farmaci, parukeri/berber, institucione arsimore, fasoneri, call centers, institucione publike.
Ndaj subjekteve që janë gjetur në mënyrë të përsëritur në shkelje të Protokolleve dhe masave anti-Covid u vendosën 40 Masa Administrative, gjoba në lekë, Vendime të Ndërmjetëm për Pezullim të Aktivitetit dhe Paralajmërime.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp