Respektimi i masave për ruajtjen e shëndetit të nxënësve dhe mësuesve ndihmon në frenimin e pandemisë dhe ndalimin e transmetimit të COVID nga shkolla në familje te gjyshërit dhe prinderit!
ISHSH
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp