Në Spitalin Universitar “Shefqet Ndroqi”, për të ndarë me stafin mjekësor lajmin e mirë të mbylljes së spitalit COVID2, për t’iu rikthyer normalitetit të shërbimeve që ofron ky spital universitar.

Të gjithë urgjencat e pacientëve me #covid19 të Shqipërisë, tashmë do të priten në Spitalin Infektiv, ku vijon pa u ndalur puna, me përkushtim e profesionalizëm, prej 15 muajsh në luftë me virusin e rrezikshëm.

Mirënjohje për mjekët, infermierët dhe të gjithë stafet mbështetëse për punën e jashtëzakonshme në këtë periudhë të vështirë në përballimin e pandemisë.

#ShqipëriaBuzëqesh
#MëEMiraËshtëPërpara 

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on whatsapp
WhatsApp