Takim me kryeinspektorët e degëve rajonale të ISHSH për përgatitjet e sezonit turistik veror 2021.
Gjatë këtij sezoni turistik veror me qëllim krijimin e kushteve optimal për një sezon sigurt dhe parandalimin e rasteve të intoksikacioneve alimentare dhe hidrike apo përhapjen e sëmundjeve infektive, ISHSH do të inspektojë subjektet e akomodimit me fjetje, pishinat, plazhet, subjektet e furnizimit me ujë të pijshëm, subjektet social kulturore dhe sportive, subjekte të shërbimeve kozmetike.
Zbatimi i Protokolleve anti-Covid mbetet prioritet i punës sonë në të gjitha subjektet sipas protokolleve specifike të miratuara nga Ministri i Shëndetësisë dhe të publikuara në e-albania.
Jemi në terren çdo ditë.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp