122 institucione asimore të inspektuara brenda 24 orëve!
Do të vijojmë me përkushtim duke kontrolluar çdo shkollë, kopësht dhe çerdhe, publike dhe jo publike, në të gjithë vendin!
Respektimi i masave për ruajtjen e shëndetit të mësuesve dhe nxënësve do të bëjë të mundur të kemi vit të mbarë shkollor!
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp