Inspektime të vazhdueshme në klinika dentare, ujësjellës, bar – kafe, restorante, farmaci, markete e supermarkete, për të garantuar kushte optimale higjieno-sanitare për qytetarët dhe punonjësit. Jemi në terren çdo ditë.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp