Rritet ndërgjegjësimi i studentëve dhe pedagogëve në këto ditë të muajit të hapur të vaksinimit, për t’u mbrojtur sa më parë nga virusi i rrezikshëm #Covid19 dhe për të siguruar një ecuri sa më të mirë të vitit të ri akademik që është në prag.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp