Sot më datë 13 shtator 2021 grupet e inspektimit të Inspektoratit Shtetëror Shëndetësor, kanë kryer 328 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin.
Janë vendosur 77 Masa Administrative:
4 Masa administrative me gjobë për për shkelje të përsëritur të protokolleve të masave anti-Covid.
13 Vendime të Ndërmjetëm për pezullim të pjesshëm të aktivitetit.
60 Masa administrative me Paralajmërim.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp