2051 inspektime dhe monitorime në të gjithë vendin të kryera sot më datë 26 maj 2021.
1816 monitorime, në zbatim të urdhërit për vendosjen e barrierës mbrojtëse nga individët në ambientet e jashtme.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp