Në qendrën shëndetësore nr. 4 në Tiranë, bashkë me ekspertin e shëndetit publik dr. Alban Yllin dhe stafin e përkushtuar mjekësor, për të rritur ndërgjegjësimin për testimin në kohë të kancerit të qafës së mitrës.
Testi HPV është falas në çdo qendër shëndetësore. Mos neglizho, kujdesu për veten.  Testohu dhe parandalo! #Diagnostikimi i hershëm të shpëton jetën.
#Java Europiane e Parandalimit të Kancerit të Qafës së Mitrës.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp