Në Budapest, në një vizitë pune për rritjen e shkëmbimeve dypalëshe në fushën e shëndetësisë.
Gjatë takimit me prof. Béla Merkely, Rektorin e Universitetit Semmelweis dhe prof. Anthony Radev, President i Universitetit Corvinus të Budapestit, diskutuam për bashkëpunimin e ndërsjelltë, duke filluar me zhvillimin e marrëveshjeve që synojnë programe të përbashkëta të studimit dhe kërkimit shkencor në mjekës
Mbi takimet e zhvilluara  në Hungari, për thellimin e bashkëpunimit të ndërsjellë, në mënyrë që të vijojmë pa ndërprerë objektivin e rëndësishëm për hapjen e universiteteve tona ndaj universiteteve prestigjioze europiane, me programe e projekte të përbashkëta dhe studentët tanë të mund të marrin në të ardhmen diploma europiane edhe në Shqipëri
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on whatsapp
WhatsApp